20161030

HOW TO GET AWAY WİTH MURDER



       

Michaela, Wes, Laurel ve Patrick prestijli ve kıyasıya mücadeleci Doğu Kıyısı Hukuk Okulu'nda öğrencilerdir. Bu dört öğrenci zeki, karizmatik ve çekici Profesör Annalise Keating’in gözüne girmek için "Cinayet Nasıl Yanına Kar Kalır?" diğer adıyla Ceza Kanunu 101 dersinde birbirleriyle kıyasıya yarışırlar. Bu usta, seksi ve belirsizlik dolu gerilim dizisinde, öğrencilerin bilmedikleri şey, öğrendiklerini gerçek hayata uygulamak zorunda kalacaklarıdır.

BLACK MİRROR



       

   Black Mirror, İngiliz Channel 4 kanalında 4 Aralık'ta yayınlanmaya başladı ve 3 haftada sona erdi, zira 3 adet birbirinden bağımsız kısa film gibi bölümü var. Öyle ki her biri farklı yazar, yönetmen ve oyunculara sahip. Üstelik süreleri bile farklı. Üçlemenin ortak paydası ise hayatımızı kolaylaştırması beklenen teknolojinin, bizi nasıl avucuna aldığı ve sosyal yaşantımızı nasıl da alt üst ettiği.

SHAMELESS



     

    Utanmaz adam ve ailesi. Sahtekarlık onda, alkol onda... Chicago varoşlarının bağrından kopan en çarpık ailenin reisi Frank Gallagher tanıyıp tanıyabileceğiniz en utanmaz adam. BAFTA ödüllü İngiliz dizisinin Amerikan versiyonunda Emmy ödüllü aktör William H. Macy ve Emmy Rossum başrolde. ABD’de yayınlandığı kanalda yedi senenin en yüksek reytingine ulaşan dizi, şimdiden eleştirmenlerin gözdesi.

ONCE UPON A TİME


     
       

    Hepsi sonsuza kadar mutlu mesut yaşadılar.… Ya da herkesin bu cümleye inanması sağlandı. Şimdi 28 yaşında olan Emma Swan kendisine nasıl bakacağını biliyor çünkü bebekken terk edildiğinden beri o bunu zaten yapıyor ama onunda yıllar önce terk ettiği oğlu onu tekrar buluyor ve işte her şey burada değişmeye başlıyor... 

     Henry şimdi 10 yaşında ve Emma'nın yardımına muhtaç. Çünkü Henry aslında Emma'nın alternatif bir dünyadan geldiğine ve Pamuk Prenses ve yakışıklı Prens'in kızı olduğunu inanıyor... Sahip olduğu masallar kitabına göre, onu Korkunç Cadı'nın lanetinden korumak için başka bir diyara göndermeleri gerekiyordu bu sayede cadı masallar ülkesinde kapana kısılmış, zamanda donmuş olacaktı ama tabi ki Emma bu hikâyenin bir kelimesine bile inanmamaktadır. 
    
     Emma bu küçük çocuğu alıp yaşadığı yer olan Storybrooke'a götürür fakat Henry'nin durumuna endişelendiğini için bir süre orda kalmaya karar verir. Orda geçirdiği zamanda Storybrooke'ta çok daha değişik şeyler döndüğünden şüphelenecektir. Orası sihrin unutulduğu ama gücünün de çok yakında hissedildiği, tüm masal karakterlerinin yaşadığı ama bir zamanlar kim olduklarını hatırlamadıkları bir yerdir. Tüm dünyaların geleceğe dair verecekleri bu epik savaşta Emma'nın kaderini kabullenmesi ve çılgınlar gibi savaşması gerekmektedir...

20161027

THE COLLECTOR 2



       

     Koleksiyoncu dehşet saçmak için bir kez daha geri geliyor. Arkin kurtulmuş halde hastanede yatmaktadır ve Maskeli seri katil şimdi yeni bir kurbanın peşindedir: genç ve çok güzel Elena. Genç kız bir arkadaşının ısrarıyla kendisini bekleyen tehlikelerden habersiz, bir ev partisine gider. Psikopat katil tarafından kaçırılan Elena, katilin işkence merkezi olarak kullandığı terk edilmiş bir otele hapsedilir. Kızının ortadan kaybolduğu kısa sürede fark eden babası, rehin ututlduğu yerden kızını kurtarmak için bir grup adam kiralar. Kurtarma ekibi, kendilerine yol göstermesi içinse Koleksiyoncunun elinden kurtulmayı başaran tek insan olan Arkin'i seçerler. Arkin'in hayatı Elena'nınki için yeniden tehlikededir. Marcus Dunstan'ın yönetmenliğini üstlendiği ve senaryosu Dunstan ile Patrick Melton'un elinden çıkan korku ve gerilim dolu filmin oyuncu kadrosunda ise Josh Stewart, Emma Fitzpatrick ve Christopher McDonald isimleri başı çekiyor.

THE COLLECTOR


     

     Arkin, kötü bir hastalığa yakalanmıştır: Kumar! Bir gün kumar borcunu ödeyebilmek için şeytana uymaya karar verir. Tesisatçı olarak gideceği bir binayı soyacak ancak evdeki hesabı çarşıda tutmayacaktır. Çünkü bu malikanede onu kötü bir sürpriz beklemektedir. Evde kimsenin olmadığını düşünür ama feci şekilde yanılır. Zira Arkin soymak için zorla girdiği evde, ev halkını esir almış psikopat bir katille yüz yüze kalır.

SAW 7 (3D)


     Jigsaw’un ölümcül oyunları devam ederken, Jigsaw’dan kurtulan bir grup insan kendilerine yardımcı olmak için destek ararlar ve bu kişi Bobby Dagen’den başkası değildir... Dagen, Jigsaw’dan kurtulmuş nadir insanlardan biridir ve sahip olduğu bazı gizli sırlar yeni bir dehşet dalgası yaratacaktır...

SAW 6


     Özel Ajan Strahm artık ölmüştür. Dedektif Hoffman ise Jigsaw’ın mirasını devralan yeni isim olarak ortaya çıkar. Peşindeki FBI kendisini bulmaya adım adım yaklaşınca Hoffman yeni bir oyun başlatmak zorunda kalır. Testere Serisi’nin yeni filminde 4. ve 5. filmin senaryolarını yazan Patrick Melton ve Marcus Dunstan ikilisi tekrardan senarist olarak karşımıza çıkıyorlar. Yapılan açıklamaya göre 6. film Jigsaw’ın büyük planının tamamiyle anlaşılacağı film olacak.

SAW 5


   
      Dünya sinema tarihinin en mide bulandırıcı anti-kahramanının 5. macerasına hazır mısınız? Entrikalarla kan ve gözyaşının her türlü şiddet gösterisi yoluyla hüküm sürdüğü Testere serisinin bu beşinci versiyonunda Hoffman dışardan bakıldığında Jigsaw efsanesini devam ettirecek tek kişi olarak gözükmektedir. Ama Hoffman’ın bu sırrı tehdit edilince, sağ kalan herkesi tek tek avlamaya geri döner. Seri, eski saygınlığını yitirmeye başlasa da, ilk filmlerinin hatırına yine bir sürü insanın ilgisini çekeceği su götürmez bir gerçek. Testere V, vahşeti özleyen sinema tutkunları için vizyonda.

SAW 4



      Son dönem Amerikan sinemasında vahşet, kan ve şiddet unsurlarını en fazla kullanan sinema serisi Testere efsanesi, üçüncü filmde de hiddetin ve gözyaşının sarmalandığı vahşi anlatımlarını sürdürüyor. Binaya kilitli kalmış olan Jeff, oksijeni tükenmeden kayıp kızını bulmak zorundadır. Aksi takdirde her ikisini birden kaçınılmaz son, ölüm beklemektedir. Kızını bulabilmek için çabalarken bir kaset bulur. Kanser olduğunu öğrendikten sonra Jigsaw tarafından çekilmiş olan bu kaset, Jigsaw’ın geçmişi ile ilgili inanılmaz gerçekleri ortaya çıkarmaktadır. Kızını ve kendisini bu korkunç kapandan kurtarabilmek için gerekli olan ipuçlarının bu kasette olduğunu anlayan Jeff’in işi, sandığından çok daha zordur. Testere serisinin ikinci filminden beri yönetmen koltuğunda oturan Darren Lynn Bousman, serinin dördüncü filminde de yine iş başında. Serinin fanatiklerinin yeni süpriz ve katliamlara hazır olmaları gerektiğini de eklemeden geçmeyelim.

SAW 3


 
      Meraklısı için yeni serisi ile perdeye gelen Testere yine etrafa dehşet saçıyor. Unutulması mümkün olmayan katil Jigsaw, son bölümde polislerin elindeyken şimdi yardımcısı Amanda’nın desteği ile dışarıdır. Kaçmayı başarmıştır. Elbette ki yeni planları doğrultusunda yeni ve tam kendine göre kurbanlar arayacaktır. Kurbanlar aracılığı ile de tutku duyduğu dehşeti saçmaya devam edecektir. Hayatta kalma mücadelesine paralel yeni kurgular geliştirmektedir kafasında. Serinin üçüncü bölümünde yönetmen Darren Lynn Bousman.

SAW 2


   
     Testere 2, serinin ikinci filmi olarak, ilki kadar etkili görünüyor. Kendi uslubu ile son derece acımasız bir biçimde hayatın değerini gözler önüne sermeye çalışan seri katil Jigsaw bir yıl sonra yeniden geliyor. Yeni kurbanları ve dehşet bir zeka ürünü vahşet dolu oyunlar ile birlikte. Bir kez daha kurbanlar parçaları birleştirerek bu işin içinden kurtulmaya çalışırlarken bu kez dedektif Eric Mathews da aralarında. Katili yakalamanın peşinde olduğunu zanneden dedektif ansızın oyunun içinde bulacaktır kendisini.

SAW



      Filmde son derece sıra dışı bir seri katilin, kurbanlarına yaşamın anlamını ve değerini anlatmak gibi bir takıntısı vardır. Kendilerine ölümcül oyunlar oynayarak hayatta kalma şansı tanımaktadır. İmkan dışı seçimlerde bulunması gereken kurbanlar, ellerinden gelen mücadeleyi verirlerken farkında olmadan yaşamak uğrunda neleri feda edebileceklerine de şahit olmaktadırlar. Bu katilin son kurbanları Adam ve Dr.Lawrence Gordon’dur. Bu adamlar birbirlerini hiç tanımazlar ama gözlerini açtıklarında aynı odadadırlar. Yerde kanlar içinde başka bir yabancı yatmaktadır. Adam kendini başından vurarak intihar etmiştir. İpuçlarını kullanarak neler olup bittiğini çözmeye çalışırlar. An itibari ile sekiz saatleri vardır. Bu sürenin sonunda ya içlerinden biri ölecek ya da katil her ikisini de öldürecektir.

THE REVENANT



      Hugh Glass kürkleri için hayvanları avlayan bir kuruluş için çalışan deneyimli bir tuzakçıdır. Fakat avlandıkları bölgelerde kendilerinden başka hem yerli Kızılderililer hem de Fransız birlikleri kol gezmektedir. Bir av ertesinde bir boz ayı tarafından ölümcül bir biçimde yaralanan Glass'ı, yavaşlamamak adına ekibi ölüme terk eder. Fakat bölgeyi herkesten iyi bilen avcı Glass hayata tutunur ve yavaş da olsa yaraları iyileşir. Zira yaşama tutunması için oldukça geçerli bir sebebi vardır... Oscar ödüllü yönetmen Alejandro G. Iñárritu efsanevi Hugh Glass’i Diriliş filmiyle ile beyazperdeye taşıyor. 19. Yüzyıl Amerika sınırında yaşanan destansı hayatta kalma mücadelesini konu alan Diriliş, seyirciyi 1823 Amerika’sının benzersiz güzelliğine, gizemine ve tehlikesine çekiyor. Film sadece hayatın değil, onurun, adaletin, inancın, yuvanın ve ailenin içgüdüsünü keşfediyor. Michael Punke'ın kaleme aldığı The Revenant: A Novel Of Revenge kitabından beyazperdeye uyarlanan filmin başrolü ise Leonardo DiCaprio.

20161025

THE OTHERS





        

    Amerika İkinci Dünya Savaşı'nın yaralarını sarmaya çalışmaktadır. New Jersey'de hayatını devam ettirmekte olan Grave ise savaşta eşini kaybetmiştir. Çocuklarının güneşe karşı alerjisi olduğundan oldukça karanlık bir evde yaşamaktadırlar. Grace, onlardan yardım almak üzere malikanelerine gelen insanlara yardım edip onlara iş vermektedir. Grace'in kızı olan Anne ise, Victor isimli bir hayali arkadaşa sahiptir.
   

SOUTHLAND


      
      Polis akademisinden yeni mezun olan bir memur, ve onun eğitmeninin yaşadıklarını mı merak ediyorsunuz? Yoksa çetelerle uğraşan, iki sıkı dedektifin yaşadıklarını mı? Ya da vahşice işlenmiş cinayetlerin peşinde koşan ve onları çözmek için elinden geleni yapan iki dedektifin neler yaşadığını ve neler yaptığını mı merak ediyorsunuz? İşte Southland, Los Angeles Polis Departmanı'nında, devriye memuru (Officer Ben Sherman, Officer John Cooper), çete dedektifi (Dedective Sammy Bryant, Dedective Nate Morreta) ve cinayet dedektiflerinin (Dedective Lydia Adams,Detective Alicia Fernandez) hikayesini bizlere belgesel tadında, harika bir oyunculuk ve iyi bir hikaye ile anlatıyor.

QUEEN OF THE SOUTH


   
       Bir İspanyol serisi La Reina del Sur dan uyarlanan dizi, Teresa Mendoza nın hikayesini aktaracak. Teresa uyuşturucu satıcısı erkek arkadaşının beklenmedik ölümü sonrası Meksika dan Amerika ya kaçar. Burada geçmişinden birisiyle bir araya gelerek uyuşturucu şebekesinin liderini indirmeye çalışacaktır. Tabii bu süreç içerisinde Cartel in lideri olmak için gerekli şeyleri öğrenecektir. İlk sezonu 13 bölümden oluşan dizide Teresa rolünü Alice Braga üstleniyor.

SONS OF ANARCHY



       Motorsikilet Kulübü MC, Kaliforniya'nın küçük kasabasında, kanun adamlarına karşı kendi yasa dışı varlığını korumaya çalışır. Kulüp, bir yandan içinde bulunduğu kuralsız yaşamını sürdürmeye çalışırken, diğer taraftan da bölgenin suç ve uyuşturucu ağına karşı direnç göstermek zorunda kalır. Şimdi zaman, Haley Davidosnlar, Night Trainler ve Road Kingler'in zamanı. Sons of Anarchy, Amerika'da uzun yıllardan bu yana varlığını sürdüren motorsiklet çetelerinin yaşamlarını gözler önüne seriyor. Para, kan ve gücün çekiciliğine dair sürükleyici bir dizi.

24:LİVE ANOTHER DAY



       Her sezonu 24 bölüm olarak yayınlanan ve 8. sezonuyla 2010′da ekranlara veda eden 24, 4 yıl aradan sonra tekrar FOX ekranlarıyla buluşuyor. Terörle Mücadele Birimi’nde ajan olan çalışan Jack Bauer’in (Kiefer Sutherland) teröristlere karşı mücadelesini konu alan dizi, gerçek zamanlı işliyor ve her bölümü bir saati, her sezonu ise bir günü anlatıyor.

THE WİRE


 
       
  
   Amerika'nın Baltimore şehrinde geçen dizi; her sezon başka bir sorunu odağına alarak, birebir yaşanan olaylardan esinlenerek suçluların dünyasına farklı bir yerden bakıyor. Wire'ın yapım ve yazarlığını eski bir polis muhabiri olan David Simon'ın yapması ise dizinin zaman zaman belgesel tadında olmasını sağlıyor. 5 sezon ekranda kalan dizi 60. bölümüyle 2008'de final yapmıştır.

20161017

FRİNGE



      Bilimkurgu, drama ve gerilimin iç içe geçtiği yapımda bir özel ajan, bir bilim adamı ve oğlundan oluşan üçlümüz, bir dizi inanılmaz olayla bağlantılı ölümcül bir gizemi çözmeye çalışıyorlar...
     
      Tüm yolcuların ve mürettebatının ölmüş olduğu, içinde hiçbir hayat belirtisi bulunmayan bir uçak Boston Logan Havalimanı'na iniş yapar...

NARCOS



      Narcos, dünyanın en büyük uyuşturucu kaçakçısı olarak anılan Pablo Escobar'ın bu konuma gelirken yaşadıklarını ve onu hapse göndermek isteyen DEA Ajanı Steve Murphy'le ortağı Javier Peña'nın yaşayacağı olayları anlatıyor. Dizide Pablo Escobar'ı Wagner Moura, Steve Murphy'yi Boyd Holbrook ve Javier Peña'yı da Game of Thrones dizisindeki Oberyn Martell rölüyle hafızalarımıza yer etmiş Pedro Pascal canlandıracak. İlk sezonu 10 bölüm olan dizi daha yayınlanmadan Amerika'da büyük ses getirdi.

THE LAST SHİP


 
     Dizi, William Brinkley’in 1988′de yayınlanan aynı isimli romanının uyarlaması... İnsanlık yok olmanın eşiğinde; çünkü dünya genelinde bir felaket gerçekleşmiştir. Bir virüs ortalığı kasıp kavurmuş ve bir avuç insan hayatta kalmıştır. Bir muhribin (torpido, top ve denizaltılara karşı silahlarla donatılmış, küçük, hızlı giden savaş gemisi) mürettebatı, virüsün çaresini bulmak ve insanlığı kurtarmak için ellerinden geleni yapmak zorundadırlar.

DEAD OF SUMMER


   
     Doğaüstü bir korku hikayesi. 1980’lerde geçen hikayede okullar yaz tatiline girmiştir. Clearwater Kampı’nın güneşli günleri ilk aşklara, ilk öpücüklere ve ilk cinayetlere gebedir. Clearwater’ın kara, antik mitolojileri uyanıp, eğlenceli geçmesi beklenen bir yaz mevsimini en korkunç zamana dönüştürecektir.

FEAR THE WALKİNG DEAD


     
     Reyting rekorlar kıran The Walking Dead'in kardeş dizisi, orijinal yapımla aynı evrende geçecek fakat Georgia yerine Los Angeles’ı mesken tutacak. Zombi kıyametinde hayatta kalmayı başarıp, yaşam mücadelesi veren farklı karakterler ekranlara gelecek. Başrollerde Cliff Curtis, Kim Dickens, Frank Dillane ve Alycia Debnam Carey var.

BETTER CALL SAUL


 
     Breaking Bad spin-off’u. Breaking Bad’te Walter White ve Jesse’nin avukatı ve aynı zamanda suçluların bir numaralı adresi olan Saul Goodman odaklı olacak dizi bir “prequel” olacak. Yani Breaking Bad’teki zamanın daha öncelerine bir yolculuk yapacağız ve Saul Goodman henüz Walter ve Jesse ile tanışmamış olacak. Saul Goodman’ı bol bol mahkemelerde göreceğiz.

VAN HELSİNG


    Filmin hikâyesinin 5 yıl sonrasında geçecek. Dolayısıyla baş kahramanımız Van Helsing’in kızı olan Vanessa Helsing olacak. Dünyanın her köşesini sarmış olan vampir tehlikesi kaos ortamını doğurduğunda bu kez vampirlerle savaşarak insanlığın umudu olacak olan Vanessa’dır.

OUTCAST


       The Walking Dead’in efsane yaratıcısı Robert Kirkman yine bir çizgi roman uyarlamasıyla karşımızda. İlk bölümün senaristliğini de yapan Kirkman, zombilere yaptığı inanılmaz etkiyi bu defa şeytani ve kötü ruhların gizemli dünyasına taşıyor. Sonucunda ise alışkın olduğumuz şeytan çıkarma hikayesi başka bir boyuta taşınıyor. 

      Çocukluğundan itibaren şeytani bir güç tarafından rahatsız edilen Kyle Barnes’ın (Patrick Fugit) hikayesini izleyeceğimiz dizi, tıpkı

DEXTER


     Gündüzleri adli tıp polisi, geceleri ise seri katil, üstelik ikisinde de çok başarılı. Bir katili bir başka katilden daha iyi kim anlayabilir! Öldürme arzusu dışında insani duygulardan yoksun doğan Dexter, ahlaki değerleri olan bir seri katil: Sadece yasaların elinden kaçmayı başaran canileri öldürüyor. 
    
     Üç yaşında öksüz ve yetim kalan Dexter, bir polis tarafından evlat edinilmiş. Yeni babası, Dexter'ın karakterindeki karanlık tarafı çok geçmeden fark etmiş ve onun önü alınamayan şiddet arzusunu,

FREAKİSH


      Beth Szymkowski tarafından oluşturulan 'Freakish' Hulu'nun yaklaşan mutant temalı korku dizilerinden biridir. Chris Grismer (The Vampire Diaries,Containment, The Originals, Pretty Little Liars), Matt Lewis (The Night Shift), Brian Robbins ve Shelley Zimmerman'in yönetici yapımcı olarak hizmet verdiği dizinin yapımcılığını Scott Levine üstlenmektedir. Yönetmen koltuğunda Grismer ile birlikte Michael A. Allowitz (The Vampire Diaries, The Originals) ve Heather Cappiello oturmaktadır. AwesomenessTV'den transfer edilen gösterinin ilk sezonu 10 bölümden oluşacaktır. Prömiyer tarihi ise 10 Ekim 2016 Pazartesi olarak ayarlanmıştır. 

     Oyuncu kadrosundaki isimler Leo Howard (Kickin’ It, Shake it Up,

20161016

THE FLASH


      

      Central City Polis Birimi’nin adli laboratuarının bir üyesi olan ve günlerini suçluların arkalarında bıraktıkları ipuçlarını toplamakla, daha teatral lezzeti olan kötü adamları ise süper hızını ve kırmızı tulumunu kullanarak yakalamakla geçiren Barry Allen'ın yaşadığı maceraları konu alacak. Flash haftalık formatta kullanılacak konuya ve kötü adamlara sahip olacak.

Z NATİON


     
       Bir zombi virüsünün insanları kırıp geçirmesinden 3 yıl sonra bir grup insan bilinen bu virüse bağışıklığa sahip tek insanı New York’tan Kalifornia’ya götürmek zorundadırlar. Zira kalan tek laboratuvar onun kanını büyük bir hevesle beklemektedir. İnsanoğlunun geleceği büyük bir belirsizlik içindeyken, post-apokaliptik bir Amerika’da 3000 kilometre uzunluğunda bir ölüm kalım mücadelesi başlayacaktır.

ARROW


       Milyarder bir çapkın olan Oliver Queen korkunç bir deniz kazasından sonra hayatında yeni bir sayfa açar. Beş yıl boyunca bulunamayan ve öldüğü zannedilen Oliver sonunda Büyük Okyanus'un ortasındaki tropik bir adada bulunur. Oliver Starling City'e, evine geri döner. Kendisini karşılayan annesi Moira, kız kardeşi Thea ve en iyi dostu Tommy Oliver'ın son beş sene içinde yaşadığı şeyler yüzünden çok değiştiğini fark ederler.
      
       Birçok süper kahraman gibi Oliver da dönüştüğü

TRUE DETECTIVE


     
    17 yıl önce 1995'te yaşanan bazı olayların ardından yakalanamayan bir seri katilin dosyasının günümüzde tekrar açılmasından harekete geçen dedektifler Rust Cohle ve Martin Hart'ın çevresinde gelişen olayları ekrana getirecek olan True Detective, The Killing'in yazarı Nic Pizzolatto tarafından kaleme alınacak. Dizinin yönetmenliğini ise Cary Fukunaga üstleniyor.

24


      24, Emmy ve Altın Küre ödüllü Amerikan aksiyon televizyon dizisidir. CTU (Counter Terrorist Unit Türkçe: Terörle Mücadele Ünitesi) adı verilen bir birimin, önceleri yöneticisi olan ancak daha sonra birimden ayrılan Jack Bauer'ı canlandıran Kiefer Sutherland'ın çevresinde dönen olayların işlendiği bir dizidir. Dizide anlatılan olaylar gerçek zamanlı olarak izleyiciye aktarılmaktadır. Her bölüm bir saat içerisinde olanları anlatırken, her sezon da 24 saat içerisinde olup bitenlerin anlatıldığı çok uzun metrajlı bir film havasındadır. Dizi 14 Temmuz 2014 tarihinde yayınlanan 9.sezonu olan Live Another Day ile 204+24. bölümüyle ekranlara veda etti.

STRANGER THİNGS


    Dizi 1980'li yıllarda New York eyaletine bağlı bir liman kasabası olan Montauk'ta geçmektedir. Genç bir çocuk gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Ailesi, arkadaşları ve yerel polisler çocuğun ortadan kaybolması ile ilgili kapsamlı bir soruşturma başlatarak gerçeği açığa çıkartmaya çalışırlar. Olayın soruşturması derinleştikçe gizli hükümet deneylerinin yapıldığı olağanüstü bir gizemin içine çekilirler. Annesi (Winona Ryder) çocuğunu alabilmek için korkunç doğaüstü güçlerle yüzleşmek zorundadır.

OZ


       

    Oz, HBO kanalında 1997-2003 yılları arasında yayınlanmış hapishane konulu dizi. Toplam 6 sezon sürmüş olan dizi, kısaca OZ denilen Oswald State Correctional Facility adlı bir Amerikan hapishanesinde geçen olayları anlatıyor. Neo Nazilerin, Afrika kökenli Amerikalılar'ın, motorcuların, Sicilya mafyasının, Müslümanların, İrlandalıların, Latinlerin ve diğerlerinin etrafında dönen bu dizide pek çok aşırı şiddet içeren sahne bulunmaktadır. Çekimler Bayonne, New Jersey'de yapılmıştır. Türkiye'de bu dizi Cine5 ve DiziMax'da yayınlandı.

THE WALKİNG DEAD


      Aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır ve zombilerin ortaya çıkışı sonrasında yaşam mücadelesi veren küçük bir grubunun hikayesini ele almaktadır. Hikâyenin çoğu, Atlanta metropol bölgesi ile Georgia çevresindeki kuzey kırsal bölgelerde geçmektedir. Yaşayan herhangi bir canlıyı yakalayıp yiyen ve insanları ısırarak onları da kendileri gibi yapan "aylaklar" (dizide zombiler bu adla anılmakta)

2 BROKE GİRLS


     Başrollerini iki güzel oyuncunun üstlendiği 2 Broke Girls, iş dışında hayal kurmaya vakti olmayan Max ile o güne kadar tüm hayalleri anında gerçeğe dönüştürülmüş Caroline'ın ortak hayallerinin peşinden koşma hikayesini anlatıyor. 

    Sex and the City’nin yaratıcılarından Michael Patrick King’in imzasını taşıyan ve başrollerini iki güzel oyuncunun üstlendiği 2 Broke Girls,

LOST


   
    
     Sidney, Avustralya'dan Los Angeles, Amerika Birleşik Devletleri'ne uçan bir yolcu uçağının kaza yapması sonucu Güney Pasifik'te gizemli bir adaya düşen kazazedelerin hikâyelerini konu edinmektedir. Her bölüm tipik olarak adada geçen ana hikâyenin yanı sıra, bir karakterin hayatındaki bir başka noktaya ilişkin ikinci bir hikâyeye sahiptir, yine de diğer zaman ile ilgili olaylar düzeni bu formülü sonraki bölümlerde değiştirmektedir. İlk bölüm, ilk kez 22 Eylül 2004'te yayınlandı[1] ve altı sezon yayınlandıktan sonra 121. bölümü ile 23 Mayıs 2010 tarihinde sona erdi.

PRİSON BREAK



      
     Bir yapı mühendisi olan Michael Scofield (Wentworth Miller) işlememiş olduğu bir suçtan idam cezasına çarptırılan abisi Lincoln Burrows'u (Dominic Purcell) kurtarmak için tüm yasal yolların tükendiğini farkedince işleri kendi eline alır. Mükkemmel kurgulanmış kaçış planıyla abisini kurtarmak için bir bankayı soyar ve abisinin bulunduğu hapisaneye gönderilir. Michael planını uygulmaya başladıktan sonra hesaba katmadığı tek bir şeyin olduğunu anlar: İnsanlar. Ünlü bir mafya tetikcisi olan John Abruzzi (Peter Stormare), çocuk tecavüzcüsü ve katil T-Bag (Robert Knepper) ve azılı gardiyan şefi Brad Bellick (Wade Williams) onun planını zora sokmaktadır...

BREAKİNG BAD

      
   
   Lisede Kimya Öğretmeni olan Walter White, maddi açıdan ailesinin gereksinimlerini karşılayabilmek için oto yıkamacısında ek iş yapmaktadır ancak bir süre sonra ileri derecede akciğer kanseri olduğunu ve çok kısa bir ömrünün kaldığını öğrenir. Dizide Walter White ailesine para bırakabilmek için, uyuşturucu yaptığını bir rastlantı sonucu öğrendiği eski öğrencisi Jesse Pinkman  ile birlikte metamfetamin işine girer. Kimya konusunda çok başarılı işlere imza atmış öğretmen ile uyuşturucu piyasasını iyi bilen eski öğrencisi, yüksek kalitede ve saflıkta metamfetamin üreterek uyuşturucu ticaretine başlarlar. 

      İlk bölümü 20 Ocak 2008 tarihinde yayınlanan dizi beş sezon devam etmiş son bölümü 29 Eylül 2013 yayınlanmıştır. Breaking Bad güney aksanı kullanılan kişilerce dile getirilen bir deyimdir ve cehenneme düşmek anlamına gelir. Breaking Bad tüm zamanların en başarılı televizyon dizilerinden bir tanesi olarak kabul görür. Dizinin final bölümü ABD televizyonlarında kablolu yayınlarda en fazla seyredilenler arasına girmiştir. Yapım 16 Emmy Ödülü,

STAR TREK:DİSCOVERY