20161227

SOUTH OF HELL


                 

 Dizi Güney Carolina’daki doğaüstü olaylar zincirini konu alıyor. Güney Cehennemi, Maria Abascal isimli çarpıcı bir iblis avcısına odaklanır. Avladığı şeyler gibi, Maria’nın da kendi içinde Abigail diye iblisi vardır. Abigail adlı iblis Maria’nın avladığı ruhlarla besleniyordur. Maria ve Abigail, bir ruhu ve kaderi paylaşıyordur fakat Maria umutsuzca Abigail’i bastırmaya çalışırken, onun ne kadar süre daha bir parçası olacağını keşfetmeye başlar.

SHUT EYE


               

 Dizi kara mizah türünde karşımıza çıkıyor. Artık bir dolandırıcı/medyum olarak çalışan başarısız sihirbaz Charlie Haverford'un (Jeffrey Donovan) etrafında dönüyor. Charlie kafasına aldığı bir darbe sonucunda o güne kadar inandığı herşeyi sorgulamaya başlar. Üretimi Tri-Star Television ve Gran Via Productions şirketleri tarafından yapılan dizide Les Bohem, Mark Johnson ve Melissa Bernstein yönetici yapımcı olarak hizmet vermektedir. Dizinin başrolünde Burn Notice dizisi ile bilinen ve Fargo'nun 2. sezonunda "Dodd Gerhardt" karakterini canlandıran Jeffrey Donovan bulunmaktadır. Ayrıca KaDee Strickland (Private Practice), Susan Misner (The Americans), Emmanuelle Chriqui (Murder in the First), David Zayas (Oz, Gotham) ve Isabella Rossellini dizinin ana karakter oyuncuları olarak sıralanmaktadır.

DEEP WATER



 Deep Water, Avustralya yapımı bir suç draması. Dizi, 1970-80'lerde gerçekten yaşanmış, 80 gey erkeğin ölümüyle sonuçlanmış nefret cinayetlerine dayanıyor. Dedektif Tori Lustigman ile Nick Manning, korkunç bir cinayet vakasını çözmeyi üstlenirler. Genç bir adam dairesinde ölü olarak bulunur. Bu cinayetin sebebi nedir? Kıskanç bir sevgili mi, kötü giden bir soygun girişimi mi, yoksa gey nefret cinayeti mi? Sezgilerine güvenen dedektif Tori, bunun 80'lerde Cardinal Park'ta yaşanan gey nefret cinayetleriyle ilgili olabileceğinden şüphelenir ve bunun peşine düşer. Öldürülen gencin, Thrustr adında bir gey çöpçatan uygulaması kullandığını öğrenen Tori, bu uygulamanın katil için iyi bir avlanma ortamı olduğunu düşünecektir. Gerçeklere dayanan, kalplere dokunan karakterleri ve hikayesiyle gey toplumuna empati kurmayı başarmış, bilhassa da nefret cinayetlerinin korkunç yüzünü açığa çıkarmış 4 bölümlük kaliteli bir minidizi.

DİRK GENTLY'S HOLİSTİC DETECTİVE AGENCY


                   

  İngiliz yazar Douglas Adams'ın aynı adlı romanından uyarlanan 'Dirk Gently's Holistic Detective Agency' BBC America kanalının komedi-bilim kurgu ve polisiye kurgu türündeki dizilerinden biridir. Dizinin yaratıcılığı ve geliştirmesi ABD'li film yazarı, yönetmen, yapımcı ve aktör Max Landis (Chronicle, American Ultra, Victor Frankenstein) tarafından yapılmıştır. Tüm bölümlerin senaryosunu Landis yazmıştır. "Stargate SG-1" ve "Stargate Atlantis" dizilerinin üreticilerinden Robert C. Cooper, Ted Adams, David Alpert, Arvind Ethan David, Rick Jacobs, David Ozer ve Kim Todd dizide yönetici yapımcı olarak görev almaktadır. 8 bölümden oluşacak ilk sezonun yönetmenliğini Paco Cabezas, Dean Parisot ve Michael Patrick Jann yapmıştır. Uluslararası dağıtım haklarını Netflix'in elinde bulundurduğu dizinin bölümleri ortalama 45 dakika sürecektir. İlk kez 2016 San Diego Comic Con panelinde tanıtımı yapılan dizi BBC America ve Netflix ortak yapımıdır. "Horizons" olarak adlandırılan ilk bölüm 22 Ekim 2016 tarihinde BBC America'da yayınlanacaktır. İlk iki bölüm 1988 yapımı "The Appointments of Dennis Jennings" filmi ile Oscar ödüllü kazanan Amerikalı yönetmen Dean Parisot (Justified, Monk) tarafından çekilmiştir. İkinci bölüm "Lost & Found" olarak adlandırılmış ve 29 Ekim'de gösterime sunulacaktır. Dünya çapındaki tüm bölümlerin gösterimi ise Netflix üzerinde 2016 Aralık ayında gerçekleşecektir. Başrolünü İngiliz aktör Samuel Barnett'in (Penny Dreadful) paylaştığı dizide ayrıca Elijah Wood (Wilfred), Hannah Marks (Awkward.), Jade Eshete, Fiona Dourif (True Blood), Dustin Milligan (90210), Miguel Sandoval (Entourage), Richard Schiff (Ballers, House of Lies, Rogue), Michael Eklund (Wynonna Earp, Bates Motel), Mpho Koaho (Falling Skies), Neil Brown Jr., Aaron Douglas (The Returned), Christian Bako (Gangland Undercover) ve Zak Santiago (Continuum,Shut Eye) rol almaktadır. Dizi, zamanda yolculuk yaparak, doğaüstü olayları içeren davaları ele alan dedektif Dirk Gently (Samuel Barnett) ve onun gönülsüz yardımcısı Todd Brotzman'ın (Elijah Wood) maceralarını konu edinmektedir.

DREAM CORP LLC


              

 Pek umursanmayan bir rüya terapi merkezinde geçen absürt bir komedi. Değişen çaresiz hastaların Dream Corp'un tahtaları kırık profesörüne rüyalarını kaydettirmeleri ve inceletmelerini konu alır.

BORED TO DEATH


              

 "Bored to Death", ikinci romanını yazmaya çalışan Brooklyn'li genç yazar Jonathan Ames'in, beraber yaşadığı kız arkadaşı Suzanne tarafından terk edilmesiyle başlıyor. Jonathan Ames'in dikkat eksikliği ilham kaynağı olmamasından değil tam tersine su gibi içtiği şaraptan ve "özel sarılmış sigara"sından ilham almasından kaynaklanıyor.Gerçekte Suzanne'ın Ames'i terk etmesinin gerekçesi ise işte bu iki ilham kaynağı...Geçimini sağlamak için arada bir dergilere yazılar yazan Jonathan, bunalımın eşiğinden bir internet sitesine "Özel dedektiflik yapılır" ilanı koyarak kurtuluyor. Yasal olarak dedektiflik yapma izni olmamasına rağmen istediği düşük ücret sayesinde müşteri sayısı artınca Jonathan da okumuş olduğu romanlarından öğrendiklerini uygulama fırsatını yakalıyor.Ames'in dedektiflik işinin gelişmesinden en çok yazılar yazdığı derginin editörü George Christopher ve en yakın arkadaşı, henüz keşfedilmemiş bir çizgi roman çizeri Ray Hueston etkileniyor.Ray ve Jonathan'ın süper kahraman olma istekleri ve bu doğrultuda farklı çabaları diziyi nörotik bir komedi fırtınasına çeviriyor.

THE YOUNG POPE


              

 Başrollerinde Jude Law ve Diane Keaton'ın yer aldığı The Young Pope, muhafazakar kimliğiyle ve yoksullara karşı merhametiyle ön plana çıkan, çatışmalarla ve karışıklıklarla dolu Amerikalı bir papanın hikayesini merkezine alıyor.

AGENTS OF S.H.I.E.L.D.: SLİNGSHOT


              

 Slingshot olarak bilinen Yo-Yo Rodriguez'in (Natalia Cordova-Buckley) zamana karşı olan kişisel bir mücadelesini izliyoruz. Dizi, Agents of S.H.I.E.L.D. olarak bildiğimiz Marvel dizisinin bir mini dizi hikayesi. 

MARCELLA


               

  Marcella, eşi tarafından onu artık sevmediği gerekçesiyle terk edildiğinde bu durumu aşabilmek için 10 yıl önce ailesi için bıraktığı cinayet masasındaki görevine polis olarak geri dönmeye karar verir. 10 yıl önce takibini yaptığı sonuçsuz kalan bir cinayet davası kendini tekrar ediyor gibi görünmektedir. Yakın zamanda işlenen bu cinayetler 10 yıl öncesinin devamı mıdır? Marcella’yı bir yandan bu cinayetleri, bir yandan da eşinin kendisini terk edişinin altında yatan gerçek nedenleri araştırırken izleyeceğiz. Marcella dizi oyuncuları: Nicholas Pinnock, Ray Panthaki, Sinéad Cusack, Nina Sosanya, Harry Lloyd, Charlie Covell, Jack Doolan, Tobias Santelmann, Imogen Faires, Anna Friel, Jamie Bamber, Emil Hostina, Susannah Wise, Ben Cura, Ian Puleston-Davies.

HATERS BACK OFF!


               

 Dizi, bir YouTube karakteri tarafından senaryosu yazılan ilk dizi olma özelliğine sahiptir. Ballinger 2008 yılından bu yana çektiği ve paylaştığı videolarla "Miranda Sings" adında kişilik bozukluğu olan, yeteneksiz ve ilginç bir karakter yarattı. Washington, Tacoma'da annesi ve amcası ile birlikte yaşamaktadır. Kendisinin ünlü doğduğuna ve şov dünyasının en iyilerinden olduğuna inanmaktadır. Kendini beğenmiş, bencil, asabi, herkese meydan okuyan kibirli bir tutumu vardır. Zaman zaman canlı performans sergilemektedir. YouTube'da 6 milyondan fazla abonesi olan Miranda'nın videoları 1 milyardan fazla görüntülenmiştir. Kendine has iyi bir izleyici kitlesi olan karakterin dizisinin yapılması Netflix tarafından iyi bir hamle olarak değerlendiriliyor. Bu orijinal komedi serisinde yeteneksiz şarkıcı Miranda'nın annesi, amcası ve en iyi arkadaşınında aralarında bulunduğu tuhaf aile hayatına bir bakış atılacak.

20161222

CESUR YÜREK


            

  Yapımcılığını Fark Film'in üstlendiği dizinin başrollerini; Onur Tuna, usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal ve güzelliği kadar oyunculuğuyla da ses getiren Ruveyda Öksüz yer alıyor. Cesur Yürek'te yüreğinden ve bileğinden başka güvenecek hiçbir şeyi olmayan Ömer Korkmaz karakterine can verecek olan Onur Tuna, ailesi, mahallesi ve arkadaşları için büyük bir mücadele içine girecek. Ruveyda Öksüz'ün canlandırdığı Berrin karakterinin hayattaki en büyük ikilemi ise, idealist bir hukukçu olmasına rağmen, aşık olduğu adamın adaleti kendi elleriyle dağıtmaya karar vermiş bir kabadayı olmasıdır... Bölgesel sorunları ve uluslararası siyaset ve stratejileri de konu edinen "Cesur Yürek"in yönetmenliğini Kudret Sabancı yaparken, senaryosunu Cüneyt Aysan ve Ozan Aksungur kaleme alıyor.

PEOPLE OF EARTH


               

  Dizi, uzaylılar tarafından kaçırılan insanlar hakkında hikayeler yazan fakat olaylara şüpheci yaklaşan gazeteci Ozzie Graham'ı (Wyatt Cenac) merkezine almaktadır. Kendisi de uzaylılar tarafından kaçırılınca eskiden yabancısı olduğu bu eklektik sistemin bir parçası olur.

GOOD BEHAVİOR


              

  Yaptığı yanlışlar ve verdiği kötü kararlarla hayatını hırsızlık ve dolandırıcılıkla geçindiren Letty Dobesh (Michelle Dockery) herşeye rağmen bu halini sevmektedir. Hapisten yeni çıkmış ve yeniden ayaklarının üzerinde durmaya çalışmaktadır. Bir gün, bir adamın karısını öldürmek için Javier (Juan Diego Botto) isimli bir kiralık katilin işe alınması olayına kulak misafiri olur. Tetikçinin planlarını bozmak, suikastı önlemek için bir plan hazırlasa da zamanla kiralık katil ile tehlikeli ve baştan çıkarıcı bir yakınlaşmanın içerisinde kendini bulur.

THE DELETED


             

  Los Angeles’ta birbirlerine bağlı olmayan üç kişi ortadan kaybolur. Ancak bunların bağı bir tarikat yapılanmasında gizlidir. Bu nedenle daha önce bu yapılanmadan kaçan 20 kişi de kendilerini bir hedef gibi görür ve paranoyaklaşmaya başlarlar. Bir çok kayıp, kan ve dehşet beraberinde gelir.

20161218

SPEECHLESS


              

  Engelli bir çocuğa sahip ailenin sorunlarıyla başa çıkması ve kendi başlarına yeni çoraplar örmesini anlatan bir komedi.

THE MUSKETEERS


             

  Alexandre Dumas'ın Üç Silahşörler romanı BBC'nin elinde yeniden hayat buluyor. İlk sezonu 10 bölümden oluşacak olan The Musketeers 2014'te yayınlanmaya başlayacak. D’Artagnan karakterini Luke Pasqualino (Skins, The Borgias), Athos'u Tom Burke (Great Expectations, The Hour), Aramis'i Santiago Cabrera (Merlin, Heroes), Porthos'u ise Howard Charles (Royal Shakespeare Company) canlandıracak.

SVARTSJÖN


                  

  Kızlı erkekli bir grup arkadaş, metruk bir kayak merkezinde kalmaya başlarlar. Amaçları orayı satın alıp, hizmete açmaktır. İsveç'in gayri meskun kırsalındaki bu mekan, 20 yıl önce işlenmiş bir cinayet vakasından beridir boş ve terk edilmiş gibidir.

FRONTİER


              

  Frontier, 18. Yüzyılın sonlarına doğru Kuzey Amerika'da ticari bir geçim kaynağı olarak sanayileşen, şiddet olaylarının ve kanlı çatışmaların yaşandığı kürk ticaret sisteminin gelişimini merkezine alacak. Başlangıçta yerlilerin geçim kaynağı olan kürk ticareti Avrupalıların bölgeye gelmesi ile gelişmiş ve ekonominin zirvesine oturarak önemli bir para kaynağı haline gelmiştir. İş görüşmeleri ve anlaşmaların sık sık baltalarla çözüldüğü dizide yerli kabileler ve Avrupalılar arasındaki hassas ilişkilere değinilecek.

ATLANTA

              

  Biri okulu bırakmış hırslı bir rapçi adayı, diğeriyse sosyal hayattan kendini soyutlamış sanat görüşleri birbirinden farklı iki kuzenin; Atlanta'nın Rap Merkezi olan, '' Earnest 'Earn' Marks'a yolculuğunu ele alıyor.

HAWAİİ FİVE-0


              

 Steve McGarrett, deniz subaylığından polisliğe geçmiş bir dedektiftir. Babasının cinayetini araştırmak üzere Oahu'ya döner ve Hawaii valisinin kurulacak yeni ekibin lideri olması için kendisini ikna etmesi üzerine orada kalır. Burada kendi kurallarını uygulayacak, kendisine her türlü destek sağlanacak, bürokratik işlemlere tabi tutulmayacak ve kasabadaki en büyük "oyun"u bozmak için tam yetkiye sahip olacaktır. Ekipte McGarrett'a bölgeye yeni atanan ve cennette çalıştığı halde gökdelenleri sahil şeridine tercih eden, ancak kendisini adayı 8 yaşındaki kızı için emniyetli kılmaya adamış eski New Jersey polisi Danny "Danno" Williams; eskiden McGarret'in babasının himayesi altında olan ve haksız yere rüşvet almakla suçlanıp federal emniyet keşif koluna sürülen eski Honolulu polis dedektifi Chin Ho Kelly eşlik edecektir. Chin'in kuzeni Kono ise akademiden yeni mezun olmuş güzel ve korkusuz bir kasaba yerlisidir. Ayrı kaldığı kız kardeşi Mary Ann ile ilişkisini düzeltmeye çalışan McGarrett, babalarının davasını çözmeye de ant içer.

BERLİN STATİON


              

  Berlin Station" CIA'in Berlin ofisine gelen ajan Daniel Meyer/Miller (Richard Armitage) etrafında döner. Meyer'in görevi Thomas Shaw adındaki ünlü ihbarcıdan bilgi temin etmek ve İstihbarat sızıntısının kaynağını ortaya çıkarmaktır.

İNSECURE


             

  Rolling Stone’un Amerika’nın en komik yirmi üç insanından biri olarak seçtiği YouTube yıldızı Issa Rae'nin başrolünü paylaştığı komedi serisi, Afrika kökenli Amerikan vatandaşı iki arkadaşın dostluklarını, deneyimlerini ve ırkçılık karşısında yaşadıkları sıkıntıları konu edinmektedir.

THE MAN İN THE HİGH CASTLE


              

 Amazon Studios’un 2015 yılı başında pilot bölümü yayınladığı, Philip K. Dick'in ödüllü romanından uyarlanan ve Frank Spotniz (The X-Files) tarafından televizyona aktarılan The Man in the High Castle; müttefik devletlerin II. Dünya Savaşı’nı kaybettiği ve Birleşik Devletleri Japonya ile Almanya’nın yönettiği bir dünyada yaşam mücadelesi vermenin nasıl olabileceğini gözler önüne seriyor. Oyuncular Rufus Sewell (John Adams), Luke Kleintank (Pretty Little Liars) ve Alexa Davalos (Mob City). Serinin baş yapımcısı ise Ridley Scott (Blade Runner).

THE OA


              

  The OA dizisinin konusu genç ve kör bir kadının yedi yıl boyunca ortadan kaybolması ve günün birinde gözleri görür bir halde geri dönmesi üzerine. Marling tarafından canlandırılan Prairie Johnson adlı yıllardır kayıp olan kör bir kızın etrafında geçiyor.

20161213

CHİCAGO FİRE


            

  Amerika’nın kahramanları; herkes diğer tarafa koşarken düşünmeden tehlikenin içine giren cesur adamlar ve kadınlar. Ancak işin büyük sorumlulukları kişisel bir özveri de gerektiriyor. Büyük şöhretler ve büyük egolar işi başarma ve anlık kararlar verme baskısıyla birleşince ekip üyelerini karşı karşıya getirebiliyor. İçlerinden birinin başına trajik bir olay gelir ve herkes birbirini suçlamaya başlar. Bir boşanmanın eşiğinde olan Matthew Casey (Jesse Spencer, “House M.D.”) işine devam etmeye çalışır ancak Kurtarma Bölüğünün küstah Kelly Severide’ı ile (Taylor Kinney, “The Vampire Diaries”) çatışmaya da devam eder. İkisi de hayatını kaybeden ekip üyeleri için birbirini suçlamaktadır. Ancak acil bir durum gelip çattığında, farklılıklarını ve çatışmalarını bir kenara bırakıp birbirleri için her şeylerini feda edebilecek noktaya gelirler. “Chicago Fire” Amerika’nın en asil mesleklerinden birinin iç yüzünü detaylı bir şekilde gözler önüne seriyor.

ASH VS EVİL DEAD


            

  Evil Dead efsanesi geri dönüyor! Bu sefer daha eğlenceli, daha şiddetli ve daha karmaşık bir öykü ile hem de! Son 30 yılını Evil Dead'in rahatsız edici umacılarının teröründen kaçınarak geçiren Ash; söz konusu insan ırkının geleceği olunca yeniden elektrikli testeresini kuşanıyor! Evil Dead mitinden eğlenceli bir "dünyanın sonuna doğru" hikayesi çıkarmayı başaran serinin başrolünde ise yine kültler kültü oyuncu Bruce Campbell yer alıyor!

THE LİBRARİANS


           

  Başrolünde Noah Wyle'ın yer aldığı The Librarian film serisinden uyarlanacak dizi tarihi ve gizemli eserleri koruyan bir grup kütüphanecinin yaşayacağı maceraları konu alacak.

SON OF ZORN


               

  Reed Agnew ve Eli Jorne tarafından oluşturulan 'Son of Zorn' Fox kanalının yaklaşan yarı animasyon-yarı gerçek sitcom türündeki komedi dizilerinden biridir. Başrollerinde Amerikalı komedyen Jason Sudeikis (Saturday Night Live, The Last Man on Earth) ve Johnny Pemberton (Superstore) ile birlikte Cheryl Hines (Suburgatory), Tim Meadows (Saturday Night Live), Artemis Pebdani (Scandal), Cameron Monaghan (Shameless, Gotham), Noah Munck (The Goldbergs), Bryce Johnson (Pretty Little Liars), Nate Mooney (It's Always Sunny in Philadelphia) ve Deborah S. Craig (The Blacklist) rol almaktadır. Yönetmenliğini Eric Appel'in (New Girl, Brooklyn Nine-Nine) yaptığı dizide Jorne ve Agnew ile birlikte "21 Jump Street" ve" 22 Jump Street" (Liseli Polisler) film çalışmaları ile bilinen Phil Lord ve Christopher Miller yönetici yapımcı olarak hizmet vermektedir. Üretimi ise 20th Century Fox Television ve Lord Miller Productions şirketleri tarafından yapılmaktadır. Pilot bölüm dizinin yaratıcıları Reed Agnew ve Eli Jorne tarafından yazıldı. Yönetmenliğini ise Eric Appel yaptı. Başlangıçta Agnew ve Jorne dizi sorumlusu olarak ayarlanmasına rağmen sonradan Agnew'in görevine Sally McKenna getirildi. 2016 Nisan ayında Jorne'de projeyi terk edince McKenna dizinin tek sorumlusu oldu. "Son of Zorn" eski eşi ve genç oğlunu geri kazanmak için Pasifik Okyanusu'nda ki bir adadan ayrılarak Kaliforniya eyaletindeki Orange County ilçesine gelen savaşçı bir animasyon karakterini izler.

MOZART İN THE JUNGLE


           

 Seks, Uyuşturucu ve Klasik Müzik... Mozart in the Jungle, Amazon Studios tarafından çekilen bir web video serisidir. Pilot bölümü, Roman Coppola, Jason Schwartzman, ve Alex Timbers tarafından yazılmış ve Paul Weitz tarafından yönetilmiştir. Dizi, Mozart in the Jungle: Sex, Drugs, and Classical Music'den esinlenilmiştir. New York'taki klasik müzik orkestrasının perde arkasını anlatmaktadır.

THE LAST MAN ON EARTH


            

  The Last Man on Earth, dünyadaki son adamın hayatını ve maceralarını anlatan tek kamerayla çekilmiş bir komedi. Phil Miller (Forte) bir zamanlar ailesini seven ve bankadaki işinden nefret eden sıradan biriydi, şimdi ise insanlığın son umudu. Dünyada sağ kalan başka birini daha bulabilecek mi? Bu başka kişinin dişi olmasını ümit etse çok şey mi istemiş olur?

THE ODD COUPLE


            

  Neil Simon’ın geçmiş yıllarda sinema ve televizyona da uyarlanan, Broadway’de sahnelenen aynı adlı oyunundan uyarlanan dizi; düzen hastası titiz Felix ile pasaklı ve vurdumduymaz arkadaşı Oscar’ı konu ediniyor.

THE VAMPİRE DİARİES


             

  Ailelerini dört ay önce bir trafik kazasında kaybetmiş olan 17 yaşındaki Elena ve 15 yaşındaki kardeşi Jeremy, yaşadıkları acı sonrası hayatlarına devam etmeye çalışmaktadırlar. Elena çevresinde her zaman güzelliği ve başarılı bir öğrenci olmasıyla ön planda olmuştur. Yaşadığı acıyı dış dünyadan saklama çabasındadır. İki vampir kardeşten Stefan ve Damon'ın kasabaya gelmesiyle, Elena'yla Stefan hemen birbirlerine karşı ilgi duymaya başlarlar. Dizi bu hikâyeden yola çıkarak, ufak bir kasabadaki iki vampir kardeşin Elena isimli genç kıza karşı duydukları tutku yüzünden birbirleriyle mücadele içerisinde olmalarını konu alıyor. Vampirlerden daha iyi huylu olarak tanımlayabileceğimizin adı Stefan, daha sert ve karanlık görünümlü olan ve insan kanı içme konusunda herhangi bir vicdan azabı duymayansa Damon. Bu iki vampirin birbirleriyle mücadelesi sırasında yalnızca Elena değil, genç kızın ailesi ve kasabanın diğer sakinleri de tehlike altında olacak.

MACGYVER


             

  1985 ile 1992 yılları arasında yayınlanan ikonik dizinin aynı isimle uyarlaması olan MacGyver'ın başrolünde Lucas Till yer alıyor.

MARS


            

  Günümüzde Mars’a gitmeyi ve orada yaşamayı gerçekleştirmek üzerine çalışan bilim insanlarından gerçek verilerle kurgulanan ve 2033’te Mars’a giden ilk koloninin kurgusal hikayesini ekrana getirecek belgeselde, gerçek ve kurgu bir arada işlenerek belgesel tarihinin en etkileyici anlatım şekillerinden biri oluşturuluyor. Mars’a nasıl gidilecek? İlk koloni neler yapacak, ve insanlık Mars’ta nasıl yaşayacak sorularının cevapları bilimsel gerçeklerle ekranlara geliyor.

FAMİLY GUY


                

  Emmy adayı çizgi dizi “Family Guy”ın kahramanları, üç çocuklu, orta halli bir aile. Ani geri dönüşleri ve ilgisiz kültürel referanslarıyla, yaygın ve sadık bir hayran kitlesi var. Son yılların en fazla heyecan yaratan çizgi dizisi Family Guy, The Simpsons’a benzer bir aile çevresinde geçiyor. Baba işçi, aile orta halli, üç çocukları, bir de köpekleri var. Baba Peter Griffin sık sık kendi antikalıklarının ceremesini çeken Katolik bir İrlandalı-Amerikalı. Dizi devam ederken, kısmen de Afrikalı-Amerikalı olduğunu öğreniyor. Oysa hiç de karaderiliye benzer hali yok. Karısı Louis piyano öğretmeni ama esas olarak evkadını. Louis, zengin ve sosyetik Pewterschmidt ailesinden geliyor. Yeniyetme kızları Meg Griffin, çirkinliği yüzünden hep şaka konusu oluyor. Oğul Chris ise, pek çok yönden babasının genç bir versiyonundan farksız. Ama ailenin en ilginç üyeleri, bebek Stewie ile köpek Brian. Stewie’nin aklı fikri dünyaya hâkim olmakta. Annesinin karnından, üzerinde “Bombala!” noktacıkları olan bir Avrupa haritasıyla çıktığı söyleniyor. İkinci hedefi de, annesini öldürmek. Stewie kötünün kötüsü, doğuştan canavar ve çok komik. Hayli anlaşılır şekilde konuşsa da ailesi, onun yaşını göz önüne alarak söylediği bazı şeyleri anlamazlıktan geliyor. Köpek Brian ise zeki, hatta entelektüel ve konuşabiliyor! Ailenin annesi Lois’e karşı da romantik duygular besliyor. Ailenin, Stewie’ye bebek muamelesi edeceğine onu gerçekten anlayan tek üyesi. İki ayağının üstünde yürüyor, martini içiyor, kendi arabası var, Griffin’lerle oturup sohbet ediyor. Zaman zaman köpek nitelikleri benimsediği de oluyor. Family Guy, 1990’ların ortasında, dizinin yaratıcısı olan Seth MacFarlane’in yaptığı yaklaşık 10’ar dakikalık iki kısa filmden doğdu. İki ana karakteri vardı: Aptalca şeyler yapan şişman, yaşlı, saçları açılmış Larry ile, çoğu insandan daha akıllı olan konuşan köpek Steve. Bu filmlerin ikincisi, 1997’de Cartoon Network’te yayınlandı. Fox yöneticileri iki kısa filmi de gördü ve MacFarlane’e, onların üzerine kurulmuş bir dizi geliştirme şansı verdi. Sonuçta ortaya Family Guy çıktı. MacFarlane dizinin bütün senaryolarını yazmıyor. Ama aralarında Peter, Brian, Stewie, Glenn Quagmire, Tom Tucker ve başkalarının da bulunduğu pek çok karakteri seslendiriyor.

TİMELESS


               

  Tarihi bizim bildiğimiz gibi muhafaza etmek için zamanda yolculuk yapıp bilinmeyen suçlularla savaşan bir üçlüyü anlatan bilimkurgu/dram dizisi.

3%


               

  İspanyol yönetmen Pedro Aguilera tarafından bir zamanların “Aynı” isimli web dizisinden uyarlama olacak olan 3% dizisi Netflix kanalının bu yıl ki Gerilim-Bilim Kurgu dizilerinden biri.Dizi ayrıca Netflix kanalının İngilizce dili dışında olarak orjinal brezilya diliyle yaptığı ilk dizidir.Dizinin çekimleri Güney Amerika’nın en büyük şehri olan São Paulo’da gerçekleşmektedir ve ilk sezon 8 bölümden oluşacak. 3% Dizi Konusunda ise paramparça olmuş yıkılmış bir Dünya’nın gelecek boyutta yaşayan daha iyi bir kısmına geçmek için insanlara bir şans verilir ama sadece %3 lük bir kısım o tarafa gidebilmeyi hak eder.%3 dizinin yönetmenliğini de City Of God ve Körlük filmleriyle tanınmış olan Akademik Ödül adayı Cesar Charlone yapıyor.

20161211

KOVBOY KIZLAR VE MELEKLER 2


 Genç bir kız olan Dakota (Haley Ramm) rodeo hayranıdır. Rodeo yapan kovboylarla beraber yaşayan bu genç kız burada onlardan iyi bir rodeocu nasıl olunacağını en ince detaylarına kadar öğrenmektedir. Oldukça alıngan ve asi birisidir ve rodeo yapmaya düşkündür. Yollara düşer ve yaşlı bir adamın rodeo çifliğinde kendisini bulur. Oraya yerleşir ve zamanla çok iyi bir rodeocu olacaktır.

KÜRKLÜ VENÜS


 Ülke çapında ünlü ve tarz bir yönetmen olan Thomas (Mathieu Amalric) yeni bir proje üzerinde çalışmakta ve bu projesi için bir kadın başrol oyuncusu düşünmektedir. Etkileyici bir kadın olan ve kadınlığını kullanmayı çok iyi başaran Vanda (Emmanuelle Seigner) bu rolü kapmak için gereken her yolu deneyecektir.

ÖLÜM ÇIKMAZI 2


  İlk filmin son kısmında çok yüksek bir binadan aşağı düşen ve camlarla beraber parçalanan seri katil (Glenn Jacobs) bir şekilde hayatta kalmayı başarır. Yaralı bir şekilde hastanede başlayan filmde korku ve gerilim ilk filme oranla daha yüksek gibi. Biraz iyileşmeye yakın içindeki katil uyanan Jacob, bu sefer hastane içine ölüm saçmaya başlar.

KİTE


  Japon animasyon filmi olarak ortaya çıkan ve sansasyon yaratan film 2014 yapımı aksiyon filmi olarak karşımıza çıkıyor. Filmde önce ailesi katledilen, sonrasında ise ağır işkenceler ve tecavüze uğrayan Sawa (India Eisley) yaşadığı acıyla güçlenir ve bir suikastçiye dönüşür. Sawa için intikam kutsal bir görevdir.

MAYMUNLAR CEHENNEMİ: ŞAFAK VAKTİ


 İnsanlar ile maymunlar arasında çıkabilecek büyük savaşın başrolünde yine Caesar oynuyor. ALZ-113 virüsü insanlara enfekte edildikten sonra hızla yayılır ve insan nüfusu hızla düşmeye devam etmektedir. Bu sırada bir suikast girişimine uğrayan Caesar bulunduğu hücreden kurtulmayı başarır ve maymun ırkının liderliğine geçerek büyük savaşı başlatmayı düşünür.

İNTİKAM SAATİ


 Jackie Chan’la aksiyon dolu sahnelere hazır olun. Senaryosunu ve yönetmenliğini Sheng Ding’in kaleme aldığı bu suç ve gerilim filmi sizlerle. Gece, İşlek bir cadde üzerinde büyük bir barda tüm müşteriler rehin tutuluyor. Aralarında polis Zhong Wen ve kızı Miao Miao ve daha önce tanıştığı bir kaç yabancı ile birlikte. Fidyeci bar sahibi Wu Jiang’ın fidye talebi uzun süredir içeride olan bir mahkumun suç mahalline getirilmesidir.

HOBBİT 3: BEŞ ORDUNUN SAVAŞI


 Hobbit Beş Ordunun Savaşı filmi serinin son filmi olarak karşımıza gelirken Bilbo ve Cüceler büyük Erebor hazinesine ulaşabilmek için yine macera dolu yolculuğa çıkacaklar. Fakat Orklar tüm gücüyle birlikte Lonely Mountaine saldırı düzenleyecekler.

6 SÜPER KAHRAMAN


  Mizah dolu bir komedi animasyon filmi olan yapımda Hiro bir robot olmasına rağmen tam bir dahidir. Ve beraberinde kendisi gibi çılgın olan Gogo , Wasabi No Ginger , Honey Lemon ve fanatik birisi olan Fred’in çıkacakları macera dolu yolculuğu konu alıyor.

PEEKAY


 P.K. bi şehirdeki yabancının düşünceler komedisidir. P.K.(Aamir Khan) Daha önce kimsenin sormadığı sorular sorar. Bunlar masum, çocuk gibi sorulardır ama cevapları enteresandır.P.K.’in masum gözlerini gören insanlar kendi monoton hayatlarını gözden geçirirler.P.K.’in sadık arkadaşları ve dostları olur. Kırık kalpleri düzeltir öfkeleri dindirir. P.K.’in çocuksu merakı kendisi ve milyonlarca insan için manevi bir yolculuğa dönüşür.Film karmaşık felsefelerin iddialı ve benzersiz yönlerini orijinal bi şekilde ortaya koyuyor. Ayrıca basit, kahkaha dolu, insani bir aşk masalı da süregidiyor. Sonuç olarak ayrı dünyalardan gelen yabancılar arasında dostluk destanı işlenmiş diyebiliriz.

BEŞ ŞEHİR


  Kaderleri birbirine çok benzeyen iki adam ve iki kadının yaşadıkları konu alarak sinemaya aktarılmış Beş Şehir Filminde İstanbul'a polis olarak yeni tayin olan Aydın ve hukuk öğrencisi Şevket'in aşık oluşu ve karşılıksız aşkları filmde anlatılıyor. 

YATAK DERSLERİ


 Emma Dorian (Laurence Arné) hayatın her dalında başarılı olabilen, kendisine çok güvenen başarılı bir kadındır. Ancak buna rağmen onunda başarılı olamadığı bir alan vardır. Tüm denemelerine rağmen yatakta bir türlü başarılı olamayan Emma, bunun planlarla başarılı olamayacağını en sounda anlayacaktır.

TAKİP 3: SON KARŞILAŞMA


  Artık ailesinin ve en önemlisi kızının güvenliğini sağlayıp rahatlayan Bryan Mills karısıyla problemlerini çözmeye çalışmaktadır. Fakat yakın çevrede gerçekleşen bir cinayet yavaş yavaş Bryan'ın üzerine yıkılmaya çalışmakta ve işinin ehli bir dedektif bu işin peşine düşmektedir. Başına kalmak üzere olan bu cinayetten kurtulmak için harekete geçen Bryan işin içinde son derece tehlikeli oyunların olduğunu ve hatta bunların kızı Kim ile bağlantısının olduğunu farkeder.

BATAKLIK


  Bataklık yakınlarından ürkütücü olaylar gerçekleşirken, ölümlerin genelde genç kadınlardan olduğu farkedilir. Seri katil kurbanlarını genç kadınlardan seçmekte ve her geçen gün dahada acımasızlaşmaktayken biribiriyle sürekli ters düşen iki dedektif bu zıtlaşmayı bir kenara bırakır ve el birliğiyle birbirlerinin eksik yönlerini tamamlayarak katilin peşine düşerler.

STAR TREK:DİSCOVERY